Friday, September 24, 2010

Tiba-Tiba Hits Lebih 500

Terpegun betul setelah lama tak berblogging, buka check nuffnang, semalam hits melebihi 500 secara tiba-tiba. Bila check sekali lagi nampaknya ramai yang mencari mengenai perkahwinan anak SM Nasimuddin.

Maybe yang ni tak kekal lagipun memang sudah berzaman tidak menulis disebabkan tak mempunyai kesempatan.

5 comments:

Uruchimaru @ kf said...

tu blm lagi ank laki SM yg kawen tue..

muchang said...

rasanya sebab ade video yang tersebar kat facebook pasal marriage reception diorang, sgt lawaaa!!

Kyuubi_85 said...

sape pula gerangan org tu sampai berduyun duyun org nak search?

ken said...

cool.. saya pun mau! =)

ProfHariz said...

Wahh tanya.. lepas nie mesti leh 1K nie :p

New Entry ProfHariz
Video Klip Kutuk Namewee Rasis?