Saturday, May 8, 2010

Baru Join Blog

Sekarang ni ramai yang buat blog so nak juga join. Anyway maybe boleh tunjuk ajar since hari ni saya baru aja buat first entry dan banyak benda nak belajar.

Tak tahu nak tulis apa, nanti kalau dah ada idea saya akan write more OK. So jangan lupa datang sini lagi ya. Bye.

13 comments:

FatinSyahirah said...

tulis je apa rasa nak tulis kot, pasal apa yang berlaku hari ni ke, pasal apa yang anda rasa hari ni ke, pasal apa-apa kejadian yang berlaku hari ni ke, pasal info pape ke.. hehe

QieFLy si Dolce said...

hurm aku ni jenis yang simple je wak....awk boleh wat apa je awk suka kat blog awk tapi jgn over sngt sebb takut terlalu berat dan susah utk orang nak view....

klu awk nak bertanyakan sebarang tips...http://www.melromeo.com/ pergi link tu...dia yg banyk membantu saya...

salju said...

teruskan....menulis...
tetapkan semanggat blogging..

keep in touch..

follow ya...

abcmilo said...

welcome to the club ;)

nak ajar camne ek?? belog awk cute juge....tinggal wat entry yg best2 jerr....dh cukup...x payah byk sgt katun2 serabutkan belog...just nice..

salju said...

selamat blogging...letak chatbox..mudah blogger nak blogwalking..

nanad said...

hye pondok merah :D

Sakira said...

Write what you wanna write. And you akan get the hang of blogging ;)

dancing queen♥ said...

wahh~ best of luck! :)

Liza Ramli said...

hi.. saya pun baru nak mula singgah singgah laa jugak..

erk nak letak chatbox camna yerr

aimy said...

wahhh welcome 2 da club~~ hahaha
selamat berblogging ya...

cik bunbun said...

haloo dear ^^
baru buat blog yea?

meh sini nak suggest tempat buat template besh bhahaha:D

pegi dekat

www.draft.blogger.com

lepas log in gune akaun google pegi dashboard>layout>template designer.

okie selamat mencuba weeee :D

pondokmerah said...

liza ramli: just pergi kat http://cbox.ws/ then daftar dan ambil code kat sana then go to dashboard > layout > add gadget > pilih html/javascript > lastly paste html code....

thanks semua for your advice.

Miecyber said...

Saya pun masih belajar gak..