Monday, May 24, 2010

ubat hilangkan parut

Pernah mendengar atau menggunakan tak ubat parut Mederma-skin care for scars. Kuat betul iklan ubat mederma ini dalam suratkhabrat..selalu ada. Ini menyebabkan saya terpengaruh untuk membelinya. Betul ke ubat ini boleh menghilangkan parut lama dan baru..parut-parut yang disebabkan oleh kemalangan, chicken pox, surgery, jerawat dll tak kira parut itu lama atau baru, boleh hilang...cuma ambil masa sedikit..saya pun nak pakai jugak nak menghilangkan pimple yang disebabkan oleh salah penggunaan kosmetik yang telah saya beli dan gunakan...tunggu dan lihat, boleh hilang ke tidak??..cuma rasa gatal2 lepas pakai..

4 comments:

suhaisweet said...

mm..good product..must give a try.tq, visit mine if free ;D

~~ Cik Muda Enny ~~ said...

ok x u pakai ubat niy??
mujarab tak??
share... :)

rosel said...

hummm laki aku ada pakai benda2 ni, bab dia kmalangan scrat muke 40 lbih jahitan tp muke dia ada krang ckit la..xbyk pon......

rosel said...

ubat nikesan dia kena pakai hari2 xleh lpas pkai okey... bab kesan dier ckit jew...kalo x slalu pake ummm