Monday, May 17, 2010

Seminggu Bersama Nuffnang

Just nak share dengan semua. So far lebih kurang seminggu berblogging. Pagi tadi check le kat akaun nuffnang. Tengok-tengok kat earnings ada RM0.75. Aik tak sangka, berblogging suka-suka pun ada income even tak banyak. Yalah lagipun masih baru dan banyak benda nak belajar kan.

Ni jumlah orang yang datang ke blog ni. Memang tak ramai 20 orang sehari. Masih jauh lagi. Terima kasih yang datang.

9 comments:

arezura said...

askummm..kite punye nuff lagi sikit 0.48senje...kene berusaha lagi nie..hehehe

rasp said...

congrats... baru mula dah ada earnings ek...
mesti lagik mantops nanti...

J said...

bagus la...visitor saya pun around macam tu...tapi follower you memang banyak...haha..nampak nyer..i kene rajin sikit..

anyway...wish you all the best ya:D

Hazzy Ishak said...

bagus tu untuk permulaan...

maslinamansor said...

Saya pun tak dapat banyak...
Tapi dah ok ble dapat starting banyak tue... :)

akuvision said...

teruskan usaha kamu tu, rajinkan blog walking anda pasti akan berjaya.

Ili Safuraa said...

hi, saye pon jenis mls update blog.wpun saye dah berblog since jan last year tp sye sgt mls nk hupdate.kekeke..lately sye terajen skit. anyway good luck!
polo u polo me :)

Yunus Badawi said...

Salam.

satu permulaan yg baik. Teruskan mencari rakan2 baru. Rajin2lah blogwalking dan buat n3 yg best2.

hans said...

lama2 dapat banyak lah tu