Monday, May 10, 2010

Peminat Cerita Korea??


Adakah anda diantara peminat drama-drama korea...Saya boleh dikatakan obses dengan cerita-cerita korea lebih-lebih lagi kalau hero dan heroinnya perghh meletup...drama korea yang mula-mula saya tengok adalah cerita winter sonata..heronya Bae Yong Joon dan Choi Ji Woo. Pada masa itu ditayangkan di tv3, kalau tak silap le..lagu-lagunya pun menusuk kalbu..sejak dari itulah saya suka kumpul beli CD korea ( time tue takde DVD lagi), beli walaupun mahal..Antara-antara pelakon saya minati seperti Rain, Song Hye ko, Chae Rim dll..


13 comments:

LiAnA said...

wahhh rajinnya beli.. ku skang tgk online jer hihihi...

pondokmerah said...

tgk online lambat sgt..itu yg beli.

Neena J said...

minat jugak tgk cite korea.tapi tak mampu nak beli.huhuhuh.tgk on9 jee. :)

kak ina kl said...

wah akak suker tenguk tapi tak suker beli..camner tu..

pelan-pelan nak buat blog ni..lelama nanti terrorlah..

QieFLy si Dolce said...

dulu saya peminat korea tapi skang ni dah kurag influence dari kawan saya huhuhuu

pondokmerah said...

neena n k ina: beli bila ada duit je
qiefly: sy dulu dan skrg masih minat korea

maslinamansor said...

saya termasuk...!!!!

Beli jugak yang original sahaja... :)

Neena J said...

heee.suka cerita full house ngan my girl.sgt sweet :)

dun ask my name huhu said...

byk nye duit bli cd2 korea. bnde alah 2 da la mhl. dpt bli dvd bof jek, 2 pn mhl gler.

nona hidayah said...

Pondok merah!
hehe. saye pon suka tengok cerita korea. paling latest sekali tgk marry me mary. mmg best ah. tmbh2 kalo ade jang geun suk :) jatuh cinta..hahaha

Juzana said...

wa..best la blh bli sdri..sy download jer kt tenet..haha..

ceritasayasanasini said...

hai...saya juga penimat cerita korea.....terlalu obses sehingga xstudy untuk SPM...HEHHEH.....full house,you are beautiful...mmg the best of the east lah...hehhheh

mohd sasuke said...

jom layan entri baru caer..psal kpop gak..hehe